API v1 Ondersteuning Stopt

Per 1 april 2020 werkt API v1 versie niet meer. Ben je nog niet begonnen met de overstap naar versie 2, dan is het nu tijd om aan de slag te gaan!

Login en controleer of je API v2 gebruikt in je profiel

Testen van een koppeling

Voor het testen van de nieuwe koppeling vragen we onze partner(s) om een SnelStart gebruiker aan te melden. Voor het testen en omzetten van de testsleutel naar onze productieomgeving brengen we eenmalige kosten in rekening.

Maatwerk

In geval van een maatwerkkoppeling zal het gebruik van de koppeling door de SnelStart  worden getest gedurende een periode van minimaal een week. Na goedkeuring door SnelStart wordt de testsleutel omgezet naar een maatwerksleutel.

  • In geval van een maatwerkkoppeling (voor een specifieke eindgebruiker)
  • Voor een maatwerk oplossing is een SnelStart InZicht of InControle licentie vereist.
  • Omzetten van testsleutel naar maatwerksleutel kost eenmalig 250 euro.

 

Productie

Bij een koppeling geschikt voor meerdere gebruikers vragen wij ook onze partner om een of meerdere gebruiker aan te melden voor een testperiode.
Na goedkeuring door SnelStart wordt de testsleutel omgezet naar een productiesleutel.

  • Per productiekoppeling maken we met onze partner afspraken over de toelatings- en pakketeisen die nodig zijn om een koppeling tot stand te brengen.
    Omzetten van testsleutel naar productiesleutel kost eenmalig 250 euro.

 

Publicatie

Productie koppelingen kunnen getoond worden in onze web applicatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vermelding te krijgen op onze website bij de Software Partners. Wij verwachten van onze partners dat zij hetzelfde verzorgen voor SnelStart binnen hun omgeving.

 

Contact

Aanmelden voor het testen van een koppeling kan via dit formulier