Wat voor content type is het Webhook request?

In https://b2bapi-developer.snelstart.nl/oauth staat dat je een webhook request terugkrijgt in de vorm van: { koppelSleutel: string, actionType: "Create"|"Regenerate"|"Delete", referenceKey: string } Als een post. Welk content type is dit, is dit form data, is dit text/plain, of is dit Json?

Comments

 •  
  De POST die verzonden wordt bij de webhookURL heeft de content type Json
  Posted by Hidden Tue, 02 Feb 2021 09:19:17 GMT
 •  
  Oke, dan vraag ik me nog een ding af. Ik krijg zo een referenceKey terug. Dat is de clientKey die ook op tegels staat. Kan een koppeling dan ook gemaakt worden door op de tegel te klikken en daar te koppelen? En als ik via een webhook een koppeling maak staat die clientKey vervolgens ook op die tegel, of krijg ik die alleen eenmalig via de webhook terug?
  Posted by Hidden Tue, 02 Feb 2021 11:02:06 GMT
 •  
  De refferencekey is een waardie die je zelf zal moeten meegeven. Wanneer je bij ons een webhookURL heb afgegeven, dan zullen wij deze op een verborgen tegel instellen en daarna kun je via je eigen product via de webhookURL de klanten doorlinken naar een web omgeving. Hier kunnen de klanten inloggen en hun administratie selecteren. Wanneer de koppeling ingesteld is dan zul je via een POST éénmalig de clientkey ontvangen van de gekozen administratie zoals ook op https://b2bapi-developer.snelstart.nl/oauth aangegeven staat. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een webhookURL kan er geen fysieke clientkey meer opgehaalt worden uit de tegel zelf, en dit moet dus via de webhookURL gedaan worden.
  Posted by Hidden Tue, 02 Feb 2021 11:13:10 GMT
 •  
  Begrijp ik hieruit dan goed dat de koppeling gemaakt kan worden óf via tegel, óf via webhook? Of is de code gewoon helemaal niet via die tegel te verkrijgen als er een webhook bestaat?
  Posted by Hidden Tue, 02 Feb 2021 11:19:45 GMT
 •  
  Je conclusie klopt inderdaad. Wanneer er nog geen webhook van toepassing zou zijn dan wordt er een fysieke sleutel opgehaalt uit de tegel zelf(dit geld voornamelijk voor oude koppelingen) en wanneer er een webhookURL ingevuld is dan zal het koppelen alleen via die centrale webhookURL kunnen verlopen(dit is een vereiste voor nieuwe productie koppelingen).
  Posted by Hidden Tue, 02 Feb 2021 11:26:38 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.