verkooporderBtwIngaveModel (/v2/verkooporders (POST))

Bij het inschieten van een verkooporder in SnelStart (/v2/verkooporders (POST)) kan je het veld: verkooporderBtwIngaveModel gebruiken. Als je de (totaal) prijzen van de artikelen op de verkooporder exclusief BTW wilt weergeven: welke waarde dient dit veld dan te hebben? En als je dit automatisch wil laten bepalen door de artikel instellingen in SnelStart: welke waarde dient dit veld dan precies te hebben? Als ik de volgende waarde meegeef: 'Inclusief' dan zie ik de artikel totaal prijzen in ieder geval inclusief BTW. Maar ik zou ze graag exclusief btw willen weergeven. Kan ik dit met het veld: verkooporderBtwIngaveModel doen? En welke waarde dient dit veld dan te hebben?

Comments

 •  
  Ik raad persoonlijk niet aan om dit veld af te laten wijken van de instellingen die in de administratie staan, dit kan namelijk in afrondingsverschillen resulteren. Wanneer je wilt dat de btw exclusief gebruikt word dan moet je ervoor zorgen dat alle btw instellingen in de administratie aangepast zijn naar exclusief btw om verschillen te voorkomen. Mocht je daar hulp bij nodig hebben dan kun je hier altijd de klantenservice voor raadplegen.
  Posted by Hidden Fri, 03 Mar 2023 08:44:06 GMT
 •  
  Ok bedankt. Maar het is een verplicht veld bij het inschieten van een verkooporder in SnelStart. Als je dit veld niet opgeeft krijg je deze melding: "{\"message\":\"The request is invalid.\",\"modelState\":{\"verkoopOrder.VerkooporderBtwIngaveModel\":[\"De waarde van het veld VerkooporderBtwIngaveModel is niet geldig. Gebruik 1 van de volgende waarden: 1 : Inclusief,2 : Exclusief.\"]}}" De waarde dient dus blijkbaar: Inclusief of Exclusief te zijn. Maar wat ik mij even afvraag: kan je dit veld ook zo instellen dat dit automatisch bepaald wordt aan de hand van de administratie instellingen? Bijvoorbeeld door een lege waarde op te geven. Of is deze optie er niet?
  Posted by Hidden Fri, 03 Mar 2023 09:14:59 GMT
 •  
  Ah op die manier. Zoals je aangeeft gaat het inderdaad om een verplicht veld, wat inhoud dat je zelf de waarde inclusief of exclusief btw moet meegeven. Dit wordt niet automatisch overgenomen uit de instellingen van de administratie.
  Posted by Hidden Fri, 03 Mar 2023 09:24:00 GMT
 •  
  Ok bedankt. Duidelijk.
  Posted by Hidden Fri, 03 Mar 2023 09:45:55 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.