Koppelen meerdere administraties

LS, Is het mogelijk om meerdere administraties tegelijkertijd te koppelen? Een aantal klanten vragen daarom. (Zie bijvoorbeeld verzoek van een klant op ons forum: https://forums.invantive.com/t/selecteren-meerdere-databases-snelstart/3300) Nu is het al wel mogelijk om elke administratie stuk voor stuk te koppelen, maar met veel administraties wordt dit een hele klus. Bij het maken van een koppeling is alleen de keuze "Een enkele administratie koppelen". Graag hadden we hier ook "Alle administraties" en/of "Selecteer administraties" gezien. Met vriendelijke groet, Patrick Hofman

Comments

 •  
  Er is een alfa functie aanwezig waarbij het mogelijk is om alle aanwezige administraties te koppelen, echter valt de optie om enkele administraties te koppelen weer weg wanneer hier gebruik gemaakt van wordt.
  Posted by Hidden Mon, 03 Apr 2023 07:47:14 GMT
 •  
  Wanneer je als ingegratie partner (app) namens een accountant alle administraties wilt benaderen waar deze accountant toegang tot heeft, kan er dan inmiddels gebruikt worden van een productiewaardige feature daarvoor? Dus: * Accountant klikt in een app op "kopeling leggen" en wordt doorgeestuurd naar jullie koppelscherm. * Accountant kan dan kiezen om alle administraties waar hij toegang tot heeft te selecteren * Accountant wordt terug gestuurd naar de app en de app heeft al dan niet via webhook, een access key waarmee hij bij alle administraties kan. * Aanvullend heeft de app een call nodig om een lijst te krijgen van alle adminsitraties waar toegang tot verleend is.
  Posted by Hidden Fri, 02 Jun 2023 08:35:42 GMT
 •  
  Er zijn geen wijzigingen geweest in de alfa functie, maar mochten er partijen zijn die hier gebruik van willen maken dan kan dit altijd via partner@snelstart.nl aangevraagd worden. Er moet uiteraard wel rekening meegehouden worden dat wanneer er gebruik gemaakt word van deze functie dat er niet meer gekozen kan worden om een enkele administratie te selecteren.
  Posted by Hidden Fri, 02 Jun 2023 11:40:13 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.