Testen lukt niet

Via de online documentatie is het mogelijk om via de 'Try it' knop, zelf een 'request' samen te stellen. Na het samenstellen van de request en het verzenden hiervan dmv het klikken op 'send', krijg ik echter steevast de melding: Authorization has been denied for this request.

Attachments

Comments

 •  
  Het is inderdaad niet mogelijk om met 1 druk op de knop data te kunnen wegschrijven. Je zal namelijk zowel de clientkey als de subscriptionkey nodig moeten hebben om data te kunnen ophalen.Zelf raden we aan om iets zoals Postman te gebruiken, maar als je het portaal wilt gebruiken dan zul je de call zoals in de bijlage moeten uitvoeren.
  Posted by Hidden Mon, 01 May 2023 06:40:13 GMT
 •  
  Ah, ik zie in het plaatje :'opgehaalde access token'. Is dat de clientkey? Ik heb daar nu namelijk de clientkey ingevuld, maar ik blijf dezelfde melding krijgen. Als het niet de clientkey is, hoe haal ik dit access token dan op?
  Posted by Hidden Sat, 13 May 2023 08:56:43 GMT
 •  
  De accestoken is een tijdelijke token die je voor beperkte tijd toegang geeft tot de API, en deze zal je via een losse call op moeten halen. Bijvoorbeeld via Postman.
  Posted by Hidden Mon, 15 May 2023 06:39:21 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.