setVerkooporderBtwIngaveModel(VerkooporderBtwIngave::EXCLUSIEF() werkt niet zoals het moet

Bij het veranderen van de regel: setVerkooporderBtwIngaveModel(VerkooporderBtwIngave::INCLUSIEF() Naar: setVerkooporderBtwIngaveModel(VerkooporderBtwIngave::EXCLUSIEF() Worden de orders niet meer correct doorgeschoten naar SnelStart. Het vreemde is dat ik geen Excpetions / errors terug krijg. De order gaat goed door de add function heen, ik krijg zelfs het snelstart id terug. Maar wanneer ik vervolgens in SnelStart zelf kijk, is de factuur nergens te vinden. Toen het nog op INCLUSIEF stond, kwam de factuur gelijk netjes onder Concept te staan. Er is ook niets anders gewijzigd. Ik heb ook geprobeerd om het factuur te vinden door de url aan te passen naar /invoices/{{snelstart id (die we terug hebben gekregen)}}, maar dan krijgen we de melding terug dat het factuur niet bestaat. verkooporderBtwIngaveModel en totaalExclusiefBtw zijn beide goed ingevuld in de boekingregels. Alles lijkt ook overeen te komen met wanneer ik wel INCLUSIEF mee geef. Wat dus wel werkt. Is er iets wat ik mis? Wanneer ik het naar EXCLUSIEF zet moet er nog een extra gegeven mee gegeven worden? En waarom krijg ik geen exception terug en word de add() functie volledig uitgevoerd.

Comments

 •  
  Kun je aangeven of je in SnelStart 12 kijkt of in de web omgeving? In SnelStart 12 zul je in alle situaties wel de factuur zelf terug moeten vinden. Wanneer je overigens een Order aanmaakt dan is dit geen factuur. Je zal dan dus op order niveau vanuit SnelStart 12 kunnen zoeken om zo de order terug te vinden.
  Posted by Hidden Tue, 02 May 2023 12:30:54 GMT
 •  
  Bedankt voor je snelle antwoord, Wij kijken in de webomgeving ook omdat de gebruik maakt van de webomgeving. Hier zou het dus terecht moeten komen. We maken een Verkooporder object aan, deze kwam voorheen dan terecht onder Facturen > Concept. Klopt het dat ik op de webomgeving niet op order niveau kan zoeken.
  Posted by Hidden Tue, 02 May 2023 12:56:32 GMT
 •  
  Zodra wij webstart 12 openen kunnen wij deze orders wel inzien bij orderbeheer. Is er een reden waarom wij deze niet op de Web omgeving kunnen vinden?
  Posted by Hidden Tue, 02 May 2023 13:13:23 GMT
 •  
  Dat komt omdat het sjabloon in web gebruikt maakt van btw inclusief en niet btw exclusief. SnelStart 12 kan daar wel mee omgaan en zal daarom wel getoond worden. Als ook ooit SnelStart 12 gebruikt is en daar is een Sjabloon met ex btw weergave in aanwezig dan word altijd dat sjabloon gekozen en niet de web versie.
  Posted by Hidden Tue, 02 May 2023 13:18:58 GMT
 •  
  Oke jammer dat dit niet lukt in de webversie. Bedankt voor de snelle reacties, wij weten nu genoeg.
  Posted by Hidden Tue, 02 May 2023 13:32:17 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.