C#, bijlages downloaden van inkoopboeking

Gebruikmakend van de C# bibliotheek, lukt het met niet om de bijlagen te 'downloaden' behorende bij een inkoopboeking. de klasse 'inkoopboekingmodel' kent geen attribuut 'documenten', zoals die wel bestaat in de json string geretourneerd door snelstart na een aanvraag van een inkoopboeking. In plaats daarvan kent 'inkoopboekingmodel' een attribuut genaamd 'BijlagenUri'. Ik vermoed dat het de bedoeling is om met behulp van deze uri een request uit te voeren: var Uri = $"https://b2bapi.snelstart.nl/v2/{inkoopboekingmodel.BijlagenUri}"; var response = await client.InkoopboekingBijlages.GetAllAsync(uri); Probleem hier is dat de inkoopboekingen interface, in tegenstelling overigens tot de verkoopboekingen interface, GetAllAsync niet aanbiedt.

Comments

  •  
    Inmiddels opgelost: De Snelstart-bibliotheek die via Nuget gedownload was heb ik weer verwijderd en in plaats daarvan de github broncode gedownload en aan mijn solution toegevoegd. Daarna aan het inkoopboekingmodel de property 'documents' toegevoegd en de constante "ResourceName" in de klasse VerkoopBoekingBijlageContentModel gewijzigd van "inkoopboekingen/documenten" naar "documenten".
    Posted by Hidden Sat, 06 May 2023 22:18:09 GMT
  •  
    Daarna aan het inkoopboekingmodel de property 'documents' toegevoegd en de constante "ResourceName" in de klasse VerkoopBoekingBijlageContentModel gewijzigd van "inkoopboekingen/documenten" naar "documenten". Niet doen, en niet nodig.
    Posted by Hidden Mon, 08 May 2023 18:04:35 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.